Tavernes de la Valldigna. Sensacions úniques.

AVÍS LEGAL

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través del seu portal web facilita informació d’interès general sobre l’Ajuntament mateix, serveis i també de la ciutat i, especialment, informació i gestions pròpies de l’organització municipal. La informació facilitada és la vigent en el moment de la publicació.

 

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna procura que esta informació siga exacta i precisa, l’actualitza amb la màxima celeritat possible, tractant d’evitar errors i corregint-los tan prompte com els detecta. No obstant això, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna no pot garantir la inexistència d’errors ni que el contingut de la informació estiga permanentment actualitzat.

 

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna podrà efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat d’avís previ, modificacions, supressions o actualitzacions de la informació publicada o podrà canviar la seua configuració o presentació. No està permés a l’usuari modificar la web ni els seus continguts.

 

L’accés al portal web, així com l’ús de la informació que conté, són de l’exclusiva responsabilitat de l’usuari. Només està autoritzat l’ús personal de la web i no comercial. L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna no és responsable de cap perjudici que poguera derivar-se d’eixos fets, ni tampoc pot garantir que l’accés no es veja interromput o que el contingut o programari al qual puga accedir-se estiga lliure d’error o de causar dany. L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, tot i les mesures que adopta, tampoc pot garantir que el web i el servidor estiguen lliures de virus i, per tant, no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

 

La informació proporcionada en resposta a qualsevol consulta o petició d’informació té caràcter merament orientatiu i en cap cas resultarà vinculant per a la resolució dels procediments administratius, els quals estan subjectes estrictament a les normes legals o reglamentàries que hi siguen aplicables. En els continguts publicats s’hi poden incloure enllaços a pàgines de llocs web de tercers, fonamentalment d’altres administracions públiques, que es considera que poden ser d’interès per als usuaris. L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna no assumeix cap responsabilitat derivada de les connexions o els continguts d’eixos enllaços.

 

Els seus dissenys gràfics i les informacions i codis que conté són de titularitat de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, excepte indicació expressa d’una titularitat diferent, i estan protegits per la legislació sobre propietat intel·lectual.

Ús de galetes.

Este lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari.Si continueu navegant-hi esteu donant el consentiment per a acceptar les galetes i la nostra política de galetes. Cliqueu en l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies