Tavernes de la Valldigna. Sensacions úniques.

LA SANGONERA

Situada en l’alt de les Creus, es converteix en una zona ideal per a fer una parada, perquè pràcticament es troba a la meitat de la ruta de la Via Ferrata.
 
Quan ens trobem en el pla de la Sangonera, si hem pujat per la senda dels Esmoladors, gaudirem per primera vegada de la finestra oberta a la mar. Esta serà una imatge que se’ns quedarà gravada per sempre. Si hem pujat per les fontetes de Cantus, ens delectarem amb el bosc mediterrani que se’ns obri en un gran espai.

 

 
Este pla presenta un paisatge on destaca clarament l’esforç dels habitants per conquerir els terrenys de muntanya i fer-los cultivables. Hi ha alguns bancals, camins, sendes, construccions on guardar ferramenta de cultiu i fins i tot cases on encara vivien fa poc més de 40 anys. Es poden visitar les restes de la casa de l’Herbolari, el forn de calç o el camí de ferradura senda dels Esmoladors, construït amb la tècnica mil·lenària de pedra seca.

 

Només ens queda gaudir de l’entrepà i la companyia, asseguts en les taules i banquets de fusta que hi ha en l’esplanada dalt de la font.

 

Ús de galetes.

Este lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari.Si continueu navegant-hi esteu donant el consentiment per a acceptar les galetes i la nostra política de galetes. Cliqueu en l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies