Tavernes de la Valldigna. Sensaciones únicas.

AGRADECIMIENTOS

En primer lloc, volem agrair a l’Ajuntament i al Servef l’oportunitat que ens han donat de realitzar aquest Taller d’Ocupació «Revalorització dels recursos turístics naturals II», cofinançat pel Fons Social Europeu, perquè hem pogut conéixer tot el potencial que té Tavernes de la Valldigna per tal de mostrar-lo en la nostra pàgina web de turisme.

 

A l’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan Huguet, al regidor Josep Llàcer, encarregat de les àrees d’Urbanisme, Medi Ambient, Promoció Econòmica, Foment Local, Ocupació, Comerç, Turisme i Esports; a les regidores Noèlia Alberola i Beatriz Ferreres, de Serveis Socials i Educació respectivament, volem agrair-los l’ajuda i la implicació durant aquests mesos.

 

Als membres de les diferents àrees d’actuació de l’Ajuntament: Promoció Lingüística, Informàtica, Foment Local i Promoció Turística, Planejament, Gestió Urbanística, Obres i Serveis Públics, Patrimoni Municipal, Cadastre, Arxiu i Biblioteca, gràcies per facilitar-nos la documentació necessària, orientar-nos i, en especial, gràcies a Àngel Alexandre per corregir els textos inclosos en la nostra pàgina web.

 

Menció especial a Mercedes Cotaina Cots, cap de l’Activitat de Foment Local per la seua  constant dedicació en pro de la millora laboral de la nostra localitat. És una part fonamental dins de l’equip que fa possible que a Tavernes es puguen realitzar projectes per a tallers d’ocupació. Nosaltres estem ací.

 

A Jordi Ferrer, del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, per la seua tasca desinteressada; al grup Econatura Valldigna i al Grup Arqueològic de la Cova del Bolomor; a tots ells, gràcies per facilitar-nos la documentació i els plànols de les diferents rutes, sendes i paratges.

 

A la família de Francisco Teodoro Calatayud, per permetre que utilitzem les fotografies seues. Posar-les en la web és un homenatge per la seua dedicació al nostre poble.

 

Als representants del Festivern, l’Iboga Summer Festival, Sete Sóis Sete Luas, el Festival de Corals i el Pop al Carrer, gràcies per facilitar-nos la informació, les fotos i els vídeos de cada esdeveniment.

 

A les falles de Tavernes: Falla Portal, Falla Cambro, Falla la Via, Falla la Dula, Falla Passeig i Falla Prado.

 

A Miguel Martí, tècnic tiflotècnic amb discapacitat visual, i a Mar Sequi, tècnica de rehabilitació de l’ONCE, el nostre agraïment per supervisar les pautes d’accessibilitat de la nostra web.

 

A Miguel Andrada, per la visita guiada i desinteressada que ens va fer per l’església de Sant Pere, una agradable explicació de la història del nostre poble en què ens va mostrar tots els detalls que han anat conformant el seu museu.

 

A Inma Bononad i Adrià Grau, gràcies per cedir-nos imatges i material audiovisual.

 

A Ana Porro per fer les traduccions a l’anglés dels continguts de la pàgina, i a Patricia Kavanagh per l’assessorament en aquesta àrea.

 

A Gersón Beltrán, geògraf, a Amparo Vidal de Prevenpyme, a Amàlia López Acera, cap de Comunicació i Xarxes Socials del SERVEF a València, a Vicent Gómez, encarregat del Viver d’Empreses, a l’alferes Juan Carlos Rodríguez, oficial de la caserna de la Guàrdia Civil a Tavernes i a Laura García, responsable de l’àrea de violència de gènere de la Guàrdia Civil.
A tots ells, gràcies per les conferències que ens han realitzat en cadascuna de les seues àrees. Ha sigut un plaer ampliar la nostra formació.

 

Als companys de les altres dos especialitats del nostre taller: Infraestructures de Jardins i Treballs Forestals, gràcies perquè amb el vostre treball heu adequat i millorat els jardins i tot l’entorn natural de la nostra localitat.

 

A Nieves Santonja, directora del Taller, a Dolors Cortés, administrativa, a Àngela Gimeno, monitora de treballs forestals, a Salvador Burguera, monitor d’ infraestructures de jardins i, en especial, a Belén Martí, professora de compensatòria, i a Àlex Blasco, professor de l’especialitat de disseny de pàgines web, gràcies per tindre tanta paciència amb nosaltres i ensenyar-nos tantes coses noves.

 

Un record especial per a les companyes que van deixar el taller sense poder acabar el curs; cal reconéixer la seua feina però ens alegrem perquè van trobar un lloc de treball. 

 

Aquest agraïment naix dels alumnes de l’especialitat de disseny de pàgines web del Taller d’Ocupació «Revalorització dels recursos turístics naturals II». Si algú se’ns ha quedat pel camí sense agrair, que ens ho disculpe. Gràcies a tots!
Esperem que vos agrade la nova pàgina web de turisme de Tavernes de la Valldigna.

Ús de galetes.

Este lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari.Si continueu navegant-hi esteu donant el consentiment per a acceptar les galetes i la nostra política de galetes. Cliqueu en l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies