FESTIVALS MUSICALS | Tavernes de la Valldigna. Sensacions úniques.
Tavernes de la Valldigna. Sensacions úniques.

FESTIVALS MUSICALS

En este apartat el visitant disposa de la informació dels festivals musicals que al llarg de l’any es celebren a Tavernes i a la platja. Els festivals musicals que hi podem trobar són:

 

  • Pop al carrer: projecte cultural que barreja estils musicals populars contemporanis, teatre, cinema i actuacions artístiques en directe.

 

  • Iboga Summer Festival: festival de bandes internacionals, com ara balkan, gypsy, swing, ska, electro-swing, ska–jazz, gypsy-punk i altres estils que s’uneixen i comparteixen una característica comuna: el ball i la diversió.

 

  • Festival de corals: este festival té com a propòsit impulsar la música coral i consolidar-se en el panorama cultural de Tavernes a per a fer més variades i atractives les activitats en la platja.

 

  • Sete Sóis Sete Luas: festival multicultural de gran prestigi internacional, que va nàixer d’una col·laboració entre la Toscana italiana i Portugal.

 

  • Festivern: festival en què es potencia la normalització de la música en valencià, la promoció de grups jóvens i la difusió de diferents estils i gèneres musicals, que van des de les noves tendències fins a la música d’arrel i d’autor.

 

Ús de galetes.

Este lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari.Si continueu navegant-hi esteu donant el consentiment per a acceptar les galetes i la nostra política de galetes. Cliqueu en l'enllaç per a més informació. ACCEPTAR