Tavernes de la Valldigna. Sensacions úniques.

CAPSES NIUS PER A OCELLS

Àudio sobre les capses niu per a ocells.

 

Descripció:

 

La instal·lació de capses niu té com a objectiu compensar la falta de cavitats en la zona i ofereix llocs aptes perquè els ocells facen niu amb seguretat. Les aus, a canvi, ens proporcionen excel·lents servicis ambientals com ara controlar plagues o escampar llavors.

 

Totes les espècies destinades a ocupar les capses niu (pàrids, palput, xot, teuladí i rates penades) són principalment insectívores, i considerades, per tant, fauna auxiliar pels servicis ambientals que presten a la societat.

 

Algunes són capaces d’alimentar-se inclús de plagues urticants com la temuda processionària del pi (Thaumetopoea pityocampa). Sabíeu que una sola parella de totestiu (Parus major) necessita caçar més de 20 kg d’insectes per a poder alimentar els seus polls?

 

* Les capses i refugis poden contenir espècies en plena reproducció. És important minimitzar les molèsties al màxim. Mai hem d’arreplegar polls de terra; els pares els cuidaran quan deixen de detectar la presència de persones en la zona.

 

Respectem la fauna, la biodiversitat és la nostra aliada.

 

Capsa niu per a ocells.

Ús de galetes.

Este lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari.Si continueu navegant-hi esteu donant el consentiment per a acceptar les galetes i la nostra política de galetes. Cliqueu en l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies