Tavernes de la Valldigna. Sensacions úniques.

CLOT DE LA FONT

El Clot de la Font és un brollador natural on naix l’afluent del riu Vaca: el Badell, en la falda de la muntanya de l’Ombria.
Es tenen notícies de l’existència d’un taller d’indústria lítica que el relacionarien amb els jaciments paleolítics i neolítics del barranc del Bolomor.

 

 

Pel que fa al senderisme, pertany a la Ruta dels Sentits, amb dos particularitats que el fan tan especial:
– Es troba situat a pocs quilòmetres del nucli urbà; esta proximitat l’ha convertit en un itinerari molt recorregut per a practicar esports o simplement per a gaudir d’un passeget enmig de la natura. Cada dia es pot veure com s’ompli de grups de persones caminant o corrent, grups que comencen de bon matí, altres que queden després de dinar, aprofitant que deixen els xiquets en l’escola, i altres quan acaben la jornada laboral. Hi aneu quan hi aneu, segur que trobeu amb algú o algun grup fent este trajecte.
– Està adequat amb taules i cadires de pedra, torradors, banquets de fusta i una font d’aigua potable. Tota esta infraestructura fa que puguem gaudir molt còmodament de tot un dia en contacte amb la natura.

 

També és molt típic en el Clot de la Font la celebració del porrat cada any el segon dimecres de juliol.

 

Center map

Ús de galetes.

Este lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari.Si continueu navegant-hi esteu donant el consentiment per a acceptar les galetes i la nostra política de galetes. Cliqueu en l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies