Tavernes de la Valldigna. Sensacions úniques.

COM ARRIBAR-HI

Per carretera i ferrocarril.

 

Des de València (50 Km): Per la carretera nacional N-332. Per la carretera nacional (autovia) N-430 fins a Alzira. Després CV-50. Per l’autopista AP-7 (eixida Favara/Cullera/Tavernes). Amb ferrocarril mitjançant els trens de rodalia RENFE de la línia C-1 Gandia-València.

 

HORARI RENFE RODALIA

 

Des d’Alacant (116 Km): Per la carretera nacional N-332. Per l’autopista AP-7 (eixida Xeresa/Xeraco/Tavernes).
Des de Barcelona (416 Km): Per l’autopista AP-7 o la carretera N-332. Amb ferrocarril mitjançant els trens Euromed o regionals destinació València. Després, amb la línia de rodalia C-1.

 

HORARI EUROMED BARCELONA-VALÈNCIA

 

Des de Madrid (400 Km): Autovia A-3 (Per València o per Albacete/Xàtiva). Amb ferrocarril mitjançant els trens AVE o els trens regionals destinació València. Després, amb la línia de rodalia C-1.

 

HORARI AVE MADRID-VALÈNCIA

 

Des dels aeroports.

 

Tavernes de la Valldigna està situada a 65 Km de l’Aeroport de Manises (València) i a 140 Km de l’Aeroport de L’Altet a Alacant.

 

 

 

Ús de galetes.

Este lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari.Si continueu navegant-hi esteu donant el consentiment per a acceptar les galetes i la nostra política de galetes. Cliqueu en l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies