Tavernes de la Valldigna. Sensacions úniques.

FESTIVALS MUSICALS

En este apartat el visitant disposa de la informació dels festivals musicals que al llarg de l’any es celebren a Tavernes i a la platja. Els festivals musicals que hi podem trobar són:

 

  • Pop al carrer: projecte cultural que barreja estils musicals populars contemporanis, teatre, cinema i actuacions artístiques en directe.

 

  • Iboga Summer Festival: festival de bandes internacionals, com ara balkan, gypsy, swing, ska, electro-swing, ska–jazz, gypsy-punk i altres estils que s’uneixen i comparteixen una característica comuna: el ball i la diversió.

 

  • Festival de corals: este festival té com a propòsit impulsar la música coral i consolidar-se en el panorama cultural de Tavernes a per a fer més variades i atractives les activitats en la platja.

 

  • Sete Sóis Sete Luas: festival multicultural de gran prestigi internacional, que va nàixer d’una col·laboració entre la Toscana italiana i Portugal.

 

  • Festivern: festival en què es potencia la normalització de la música en valencià, la promoció de grups jóvens i la difusió de diferents estils i gèneres musicals, que van des de les noves tendències fins a la música d’arrel i d’autor.

 

Ús de galetes.

Este lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari.Si continueu navegant-hi esteu donant el consentiment per a acceptar les galetes i la nostra política de galetes. Cliqueu en l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies