Tavernes de la Valldigna. Sensacions úniques.

JULIOL – PORRAT DE LA SANG

El segon dimecres d’este mes es realitza el porrat del Dia de la Sang al Clot de la Font. Un porrat és una fira que es celebra en diferents festivitats, normalment al costat d’una església o ermita. Una de les activitats principals és la venda de productes típics i llepolies. Actualment, el porrat ha incorporat diverses activitats de caràcter cultural i lúdic per a diversió de grans i menuts.

 

Té lloc per la vesprada, i a més, durant la nit podem gaudir de l’actuació d’un grup valencià que s’inclou, i per tant, obri el Festival Internacional Sete Sóis Sete Luas.

 

Este porrat es celebra des de l’any 1860 i l’origen és que en època musulmana tenia lloc en el poblat musulmà de l’Ombria un mercat d’estiu on es venien productes gastronòmics i altres coses.

 

A més a més i durant tota la setmana, es realitzen diverses activitats dutes a terme per l’Associació de Festers del Santíssim Crist de la Sang.
 

Ús de galetes.

Este lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari.Si continueu navegant-hi esteu donant el consentiment per a acceptar les galetes i la nostra política de galetes. Cliqueu en l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies