Tavernes de la Valldigna. Sensacions úniques.

RUTA DELS SENTITS

Cartell Ruta escalado

 

Des de el taller d’ocupacio REVALORITZACIÓ DEL RECURSOS TURÍSTICS NATURALS hem desenvolupat un emocionant i ambiciós projecte, que ens ha omplit d’il·lusió, no solament als treballadors del taller d’ocupació si no també a totes les persones que des de diferents organismes ens han oferit el seu assessorament i col·laboració i als quals els agraïm tot el seu interès. Col·laboracions imprescindibles com l’ONCE, CEAPAT Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi ambient i el suport incondicional de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

 

 

La RUTA DELS SENTITS, ha sigut ideada i gestionada Íntegrament pel Taller d’Ocupació perquè les fascinants riqueses naturals del municipi siguen gaudides per TOTES les persones, incloses aquelles que tinguen capacitats físiques o sensorials reduïdes.

 

La idea va sorgir per la interessant alhora que inusual coexistència de quatre ecosistemes ben diferenciats en el municipi de Tavernes de la Valldigna. El poder gaudir de diferents ambients naturals en un espai reduït, ens va induir a imaginar les increïbles sensacions que es poden sentir traslladant-nos d’un ambient a un altre de manera relaxada, gaudint de tot l’entorn però guiats sempre per panells i plaques informatives totes elles adaptades.

 

És per açò que decidim incloure en el projecte de Revalorització dels recursos turístics naturals la creació de la nostra RUTA DELS SENTITS, ben marcada i definida per a gaudi i informació dels quatre ecosistemes presents en el municipi: Ecosistema forestal, de marjal, agrícola, marí.

 

L’Ullal és la porta d’ inici de la Ruta dels Sentits i el nexe amb la Ruta que unirà el Racó de Joana amb l’ Ullal Gran.

 

Aquest camí, també forma part del projecte del Taller d’Ocupació Revalorització dels recursos turístics naturals i durant la seua travessia des del Canal de defensa, adreça Club de Tennis, fins al Ullal Gran i Penyetes, es podrà gaudir dels quatre ecosistemes de Tavernes de la Valldigna, amb un enfocament diferent a la Ruta dels Sentits, però amb el mateix fi, millorar l’entorn del municipi i poder gaudir de tota la seua bellesa.

 

Quatre enclavaments, triats en un recorregut de 14 km., per a gaudir de l’ecosistema DUNAR, MARJAL, AGRARI , FORESTAL i per a deixar-se sorprendre per la bellesa del trajecte.

 

Una ruta per a abraçar la naturalesa en un viatge sensorial i per a comprovar el poder de l’aigua, present de manera vital en aquesta ruta.

 

Ús de galetes.

Este lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari.Si continueu navegant-hi esteu donant el consentiment per a acceptar les galetes i la nostra política de galetes. Cliqueu en l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies