Tavernes de la Valldigna. Sensacions úniques.

TAVERNES – LA GOLETA

La platja està situada a 5 Km de Tavernes de la Valldigna i és una de les destinacions més populars d’Espanya, rodejada de dunes i fauna autòctona. Té uns 3 Km de litoral en dues parts destacades, la platja de Tavernes i la Goleta, unides per un canal. Les dos tenen concedida la Bandera Blava.

 

La Bandera Blava és un guardó anual i un sistema de certificació de la qualitat ambiental creat i gestionat per la FEE (Fundació per a l’Educació Ambiental) des de 1987. Promou i premia la participació en iniciatives ambientals voluntàries de les autoritats municipals, la població local i visitant i els agents dels sector del turisme. Els criteris per a obtindre la Bandera Blava s’agrupen en quatre àrees: qualitat de les aigües de bany, informació i educació ambiental, gestió ambiental i seguretat, servicis i instal·lacions.
BANDERA-BLAVA
La platja de Tavernes té una longitud de 2.070 metres, amb un tipus d’arena daurada i fina. Disposa de platja accessible i cada dia és més habitual veure-hi practicar esports nàutics com el windsurf i el kitesurf. Té un passeig marítim on la gent gaudeix de passeigs rodejats de comerços i restaurants.

 

La Goleta té una longitud de 760 metres, amb una arena daurada i fina, com la de Tavernes.
Una altra de les característiques és que també disposa d’una platja accessible i hi destaca el Parc del Llac , una àrea de recreació per a passejar i gaudir a l’aire lliure amb tota la família.

 

webcam
Les dues zones de la platja tenen servei de socorrisme des del 15 de juny fins al 15 de setembre, i primers auxilis amb un consultori mèdic situat vora les dependències de la Policia Local, l’horari del qual és de 8 del matí a 9 de la nit de dilluns a divendres.

 

 

La neteja diària de les platges fa que siguen unes de les platges més netes del litoral valencià.

 

 

Els comerços, restaurants, bars i farmàcia donen a la platja una gran varietat de serveis on trobar tot el que es busca.
Els mitjans de transport com el tren i l’autobús fan que la platja estiga ben comunicada amb les ciutats més pròximes, com València i Alacant, i fa que siga una de les destinacions preferides de la gent de l’interior.

 

Els barets, repartits per la platja o el cine d’estiu, fan de la platja de Tavernes un espai atractiu i ple d’activitats tant de dia com de nit. Cal destacar també els xiringuitos que estan a l’arena, ja que són per als turistes un atractiu d’oci.

 

En la platja hi ha una gran varietat d’activitats per a tota la família i gustos, hi ha unes quantes zones de jocs infantils però hem de destacar els dos parcs més importants:

 

– El Parc del Molló. La seua principal característica és que està orientat per a disfrutar tan a l’hivern com a l ‘estiu: els xiquets poden anar amb bicicleta, poden patinar i gràcies a la seua accessibilitat poden disfrutar-lo tant majors com xiquets ja que també hi ha aparells de gimnàstica on la gent major pot realitzar exercicis.

 

– El Parc del Nord. És una zona on pots practicar esport, té 2 pistes per a jugar a futbet, bàsquet, etc. Al llarg de l’estiu es realitzen nombrosos esdeveniments i activitats programades per la Regidoria de Turisme.

 

 

ACTIVITATS:

 

-Falles: son posteriors a la setmana de Sant Josep. Per a més informació consultar: Tourist Info.

 

-Mercat medieval: cap de setmana de Sant Vicent (cap de setmana després del diumenge de Pasqua). Per a més informació consultar: Tourist Info.

 

-Mercat: des del 15 de juny fins al 15 setembre (dissabte de vesprada).

 

-Nit de Sant Joan: la nit del 23 de juny, al llarg de la platja, es celebren les fogueres típiques d’eixa nit i un espectacle pirotècnic anomenat correfoc.

 

-Fira de productes valencians-Mostra de Sant Jaume: es celebra el cap de setmana anterior o posterior de Sant Jaume (25 de juliol). Promoció i venda de productes típics valencians. Més informació Tourist Info.

 

-Festival Iboga Summer: es celebra l’ultim cap de setmana de juliol, únic esdeveniment espanyol especialitzat en música internacional balkan, gypsy, swing i ska. Més informació consultar web oficial Iboga.

 

-Seven Rugby: 24 hores de rugbi que es celebra a mitjans de juliol. La competició té lloc en la zona sud de la platja.

 

-Festival Sete Sóis Sete Luas: des del 10 fins al 15 d’agost. Espectacles i actuacions musicals internacionals populars contemporànies i d’art figuratiu.

 

-Carrera popular Volta a Peu de 8 km que es celebra el primer divendres d’agost.

 

-Festival de Corals: Cançons a la mar. Es celebra el primer diumenge del mes d’agost en el Parc del Llac de la Goleta.

 

Center map

 

Ús de galetes.

Este lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari.Si continueu navegant-hi esteu donant el consentiment per a acceptar les galetes i la nostra política de galetes. Cliqueu en l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies